4 anledningar att välja studier på IHM

Brinner du för marknadsföring, affärsutveckling, försäljning och ekonomi? Vill du bygga nya kunskaper eller utveckla dina färdigheter inom ledarskap? Då är studier på en affärsskola definitivt något för dig. Att läsa ett program eller fristående kurser på IHM är lämpligt oavsett var i livet du befinner dig. Känns det som att du är fast i en återvändsgränd varje gång du ska upp och ta till jobbet? Är du bekväm i din yrkesroll men vill du utöka dina kunskaper för att ta nästa kliv i karriären? IHM erbjuder många olika både grundläggande och fördjupande kurser och program. Du kan studera på heltid eller parallellt med jobb. Läs vidare nedan.

shutterstock_259706030Låt dina studier ta dig runt i världen

För många är fortsatta studier mycket mer än ett sätt att utveckla nödvändiga färdigheter för yrkeslivet. Med tanke på det höga anseendet Svensk utbildning har över hela världen har svenska studenter en stor fördel då det gäller antagning utomlands. Att studera något som man riktigt intresserar sig för är ofta nog för att uppnå goda studieresultat dock förhöjer du dessutom betydligt din studentupplevelse när du väljer att plugga på universitet och högskola utomlands. Alternativen är många då det gäller utlandsstudier. Du kan tala med din studievägledare om eventuella utbytesprogram och liknande satsningar. Vill du dock packa väskorna och bära av direkt på egen hand bör du besöka SchoolApply.com.

Nya lärdomar, rätt nätverk, stimulerande miljö och studentliv

Att plugga på affärsskola ger dig breda möjligheter avseende program- och kursval. För dig som är matematiskt lagd och exempelvis intresseras av bokföring passar ekonomiinriktade utbildningar. Du som inte kan få nog av utmaningar och älskar försäljning finns program särskilt utformade för B2B-säljare. Studier på IHM ger dig 4 klara fördelar. Skolan fokuserar på att erbjuda högkvalitativ utbildning som ständigt anpassas efter marknadens efterfrågan. Flera ledande aktörer från ett brett urval marknadssegment samarbetar med skolan vilket ökar chansen till anställning efter examen. IHMs 3 olika utbildningsplatser i Stockholm, Göteborg och Malmö är inhysta i fräscha lokaler. I dessa studentstäder är det dessutom aldrig långt till både avkoppling och nöjen.